Horsens Sundhedshus

Horsens Sundhedshus

Horsens Sundhedshus har haft stor opmærksomhed, da vi er det største i Danmark af sin art og besidder stor mangfolighed blandt behandlerne. Det er en stor fordel for både os selv og patienter, klienter og kunder at vi kan trække på hinandens ekspertise gennem tværfagligt samarbejde.

Vi har derfor valgt, at arbejde med tværfaglige projekter, foredrag og konferencer gennem SundhedsTeamet Horsens. Dels arbejder vi med den folkeoplysning gennem SundhedsTeamets Oplysningsforbund og dels gennem tværfagligt samarbejde i SundhedsTeamet.

Vi ønsker, at være godt klædt på til fremtidens sundhedsvæsen og vi følser os godt rustet gennem det tværfaglige samarbejde og rammerne i Horsens Sundhedshus.

Vi har haft besøg mange steder fra i landet, som gerne vil drage af vores erfaringer med konceptet. Vi har også haft fint besøg af Dronning Margrethe d. 2 - læs og se mere på vores facebookside.

Der var også fokus på Horsens Sundhedshus i Tv2´s udsendelsesrække - Holder Danmark i live - Sundhedsvæsnet på 1 døgn - læs mere på vores facebookside.

Du kan se flere billeder på vores facebookside - Fysioterapi & Fitness

Se hjemmesiden for Horsens Sundhedshus her

Hvis du har interesse eller spørgsmål om huset er du velkommen til at skrive til os

Page Title

Fieldset legend

 

 
© Copyright 2018 Sundhed Horsens