Klinik+ tilbyder specialiseret genoptræning

 Klinikplusplus Logo Cmyk (1)

Vi tilbyder specialiseret og intensiv behandling af patienter enten med problemer i bevægeapparat efter fx sportsskader, neurologiske skader eller rygskader.

Vores behandlingsområder
I genoptræningen af vores patienter anvender vi mange former for tekniske behandlingsmetoder kombineret med traditionel fysioterapi for at accelerere forløbet.

Huber 360
anvendes til test, genoptræning og selvtræning af alle personer. 
Nyoperede, almindelige genoptræning og idrætsfolk, som har behov for forbedringer med fokus på stabilitet, mobilitet, koordination og styrke. 

Elektrisk stimulering – NMES
NMES påvirker musklen til at trække sig sammen, så vores muskel får motion – hvilket påvirker muskulaturen positivt, så den kan genvinde styrken og udholdenheden på en hurtig og effektiv måde.

Chokbølgebehandling
Chokbølger kan bruges til at behandle diverse overbelastningsskader som hælspore, achillessene-problemer og er en meget effektiv behandlingsform, som kan bruges ved spasticitet, arvævsdannelser og overbelastningsskader.

Akupunktur
Vi bruger primært metoden IMS (intramuskulær stimulering). Effekten er hurtig og umiddelbar, og kan fx mindske trykket på nerven ved en diskusprolaps efter meget få behandlinger.

Synkebesvær
Vi anvender elektrisk stimulering og det sidste nye udstyr, VitalStim. Apparatet giver mulighed for diagnosticering af problemet, specifik træning af relevante muskler og løbende testninger for at vurdere fremgangen.

Vil du gerne høre mere så kontakt os på tlf.: 5181 6219 eller hos Fysioterapeut Louise Stitz louise@fysklik.dk

 

 
© Copyright 2018 Sundhed Horsens