Massage

Massage er godt for anspændthed, stress, smerter og hovedpine. Når musklerne er spændte, er massage en god måde at behandle på. Det frigiver affaldsstoffer og får os til at føle velvære.

Vi evner at få overskud og føle velvære i en til tider stresset hverdag, hvor ensidige arbejdsstillinger kan give os symptomer i form at bl.a. smerter og hovedpine. Massagen hjælper os til at bryde mønstre af anspændthed og ofte kan massøren give gode råd og vejledning til, hvordan man kan forebygge disse problemer.

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen både på overfladen og i dybden. Massagen blødgør og strækker senerne.

Fysiurgisk massage anvendes ved stive, spændte og ømme muskler fx. i forbindelse med sport og motion eller ved arbejde med statiske bevægelser. Fysiurgisk massage kan bl.a. afhjælpe spændingshovedpine, lændesmerter og muskelspændinger, og aktiverer immunsystemet samt påvirker ømme muskler.

Efter endt behandling med dybdemassage kan der være ømhed og øget udskilning af affaldsstoffer.

Vores massører arbejder forskelligt og har forskellige teknikker. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Du kan læse mere om onlinebooking her


Priser

Første konsultation          450,00    
Massage 1 time 450,00
Massage 45 min. 375,00
Massage 30 min. 250,00

 

 

 

 


Kontakt

Ønsker du information eller bestille tid til massage kontakt os på Tlf.: 7578 0019.

Du kan booke online her


 

Contact

Contact
 
© Copyright 2014 Sundhed Horsens