Dit lokale sunde aktive netværk

Hos Sundhed Horsens sætter vi fokus på kvalitet, og vi går ikke på kompromis med vores værdier. Vi ønsker at overraske positivt på især nærvær og relationer.

Vi tror på, at igennem stærke og ærlige relationer kommer man længst i livet privat såvel som professionelt. Vores aktive netværk er anderledes og tilbyder bl.a. fysisk træning, som er alt andet end ordinært.

Målet med Aktivt Netværk er at skabe et fællesskab for mennesker, som stiller store krav til kvalitet og effektivt tidsforbrug.

Fysisk Sundhed

Dit netværk mødes 1 x ugentligt til fysisk aktivitet, hvor I kan netværke både før og efter træningen. Motionen foregår i et af Fit&Sunds huse i Horsens.

Mental Sundhed

4-6 gange årligt arrangerer vi spændende foredrag med relevans for virksomheden. Det er alt fra coaching, sundhed på arbejdspladsen til kulturindslag. Netværkene mødes på tværs.

Social Sundhed

Social sundhed: Relationer har stor betydning for både medarbejdere og virksomhed.
At skabe relationer på tværs gennem motion har betydning for virksomhedens sundhedstilstand og kultur.

Økonomisk Sundhed

Fordelsklubbens gode tilbud strækker sig fra træningstøj til tidlig adgang til diverse aktiviteter og events samt hurtig behandling ved fysioterapeut, fodterapeut og zoneterapeut.


Kunne du og din virksomhed tænke jer at være en del af et aktivt netværk?
Tag en snak med Louise - kontakt hende her

bubble